Άρης: Σοβαρός τραυματισμός του Μιγκέλ Αλφαρέλα στην πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα
Σοκ στον Άρη, καθώς ο Μιγκέλ Αλφαρέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην πρώτη του κιόλας προπόνηση με την ομάδα, προκαλώντας έντονη ανησυχία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.
Ο Γάλλος επιθετικός στάθηκε άτυχος, αφού σε μια ανύποπτη στιγμή γύρισε το γόνατό του και σωριάστηκε στο χορτάρι με έντονους πόνους. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Χρίστου, να κάνει την πρώτη εκτίμηση ότι έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο. Ωστόσο, πιο ασφαλή εικόνα θα υπάρξει μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί αύριο ο ποδοσφαιριστής.
Ο Αλφαρέλα δεν μπορούσε να συνεχίσει την προπόνηση και αποχώρησε υποβασταζόμενος, εμφανώς συγκινημένος, καθώς δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Η εικόνα του να οδηγείται στα αποδυτήρια με δάκρυα στα μάτια αποτυπώνει τη μεγάλη ατυχία που τον βρήκε, μόλις στην πρώτη του μέρα με τους «κιτρινόμαυρους».
Στον Άρη επικρατεί αγωνία για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, με την ελπίδα να μην επιβεβαιωθούν τα χειρότερα σενάρια. Αν ο τραυματισμός αποδειχθεί σοβαρός, ο Χιμένεθ θα χάσει ένα σημαντικό «όπλο» πριν καν το έχει στη διάθεσή του.






