INAEK

Άρσεναλ – Νότιγχαμ 3-0: Θρίαμβος με Θουμπιμένδι και Γκιόκερες στο ντεμπούτο Ποστέκογλου

Η Άρσεναλ διέλυσε 3-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ντεμπούτο του Άγγελου Ποστέκογλου, με δύο γκολ του Θουμπιμένδι και ένα του Γκιόκερες.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακή εμφάνιση, επικρατώντας 3-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Έμιρεϊτς».

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το εφιαλτικό ντεμπούτο του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της Φόρεστ, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έδειξαν αποφασισμένοι να επιβληθούν από το πρώτο λεπτό.

Ο Μαρτίν Θουμπιμένδι άνοιξε το σκορ στο 32’ με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Άρσεναλ πίεσε για δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Βίκτορ Γκιόκερες να αστοχεί για λίγο στο 45+4’.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο Σουηδός φορ δεν λάθεψε: εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Έσε και με κοντινή προσπάθεια έκανε το 2-0 στο 46’. Η Νότιγχαμ προσπάθησε να απαντήσει, με τον Κρις Γουντ να σημαδεύει το δοκάρι στο 52’. Λίγα λεπτά αργότερα, και ο Γκιόκερες είχε την ίδια τύχη.

Η Άρσεναλ συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα και στο 79’ ο Θουμπιμένδι με όμορφη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0, υπογράφοντας τη σαρωτική εμφάνιση των «κανονιέρηδων».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα