Βόλεϊ: Η ΑΕΚ θα συμμετέχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών
Μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για πιθανή απουσία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ από το νέο πρωτάθλημα της Α2, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έσπευσε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, διαψεύδοντας τα σενάρια.
Στην επίσημη τοποθέτησή της η ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών στο βόλεϊ. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο». Παράλληλα, τονίζεται πως η ομάδα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με παίκτες, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν επίσημα οι μεταγραφές.
Η Ένωση θα είναι κανονικά παρούσα στην κλήρωση του πρωταθλήματος 2025-2026 και όπως τονίζεται, ο στόχος είναι σαφής: η άνοδος και η άμεση επιστροφή της ομάδας βόλεϊ στην κορυφαία κατηγορία.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τις 21 Αυγούστου, η ΑΕΚ αναφερόταν κανονικά στην επίσημη προκήρυξη του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών, ως ένα από τα σωματεία που δικαιούνται να λάβουν μέρος.






