ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή λίστα για το Conference League με Γκρούγιτς και Περέιρα
Η ΑΕΚ κατέθεσε την ευρωπαϊκή της λίστα για τα παιχνίδια της League Phase του Conference League με δύο αλλαγές, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.
Ο Μάρκο Νίκολιτς συμπεριέλαβε τον Μάρκο Γκρούγιτς, του οποίου η μεταγραφή ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά και τον Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος είχε μείνει εκτός στα ματς με την Άντερλεχτ λόγω τραυματισμού.
Παίκτες εκτός ευρωπαϊκής λίστας
Αντίθετα, εκτός λίστας έμειναν ο Γενς Γιόνσον, που δεν χρησιμοποιείται από τον Μάρκο Νίκολιτς, και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, με τον Κροάτη να παραχωρεί τη θέση του στον Περέιρα. Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Καλοσκάμης, ενώ ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος διατηρεί τη θέση του στην ομάδα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Η πλήρης ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ
Η πρώτη λίστα της ΑΕΚ για το Conference League αποτελείται από τους: Στρακόσια, Αγγελόπουλο, Μπρινιόλι, Μουκουντί, Πήλιο, Ρότα, Βίντα, Πενράις, Ρέλβας, Χρυσόπουλος, Γκρούγιτς, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μαρίν, Μάνταλο, Περέιρα, Κουτέσα, Γιόβιτς, Κοϊτά, Πιερό, Ελίασον και Ζίνι.
Στη Β’ λίστα βρίσκονται οι Μάριος Μπαλαμώτης και Χρήστος Κοσίδης.






