Προετοιμασία με προκλήσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Μαζικές δοκιμές ποδοσφαιριστών
Οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισαν μετά από καθυστέρηση, με το ρόστερ να παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις.
Για αυτό το λόγο, η ομάδα της Ηπείρου ξεκίνησε μαζικές δοκιμές νέων ποδοσφαιριστών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να αξιολογήσει υποψήφιους παίκτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του super-fm.gr, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, με αρκετούς παίκτες να έχουν ήδη ενημερωθεί ότι θα συνεχίσουν για περαιτέρω αξιολόγηση. Παράλληλα, παραμένει ανοιχτό το ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατείνει την προθεσμία έκδοσης των απαραίτητων πιστοποιητικών συμμετοχής στη Super League 2 έως τις 21 Αυγούστου. Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο στις 18/8, ο ΠΑΣ θα βασιστεί κυρίως σε παίκτες από τις ακαδημίες, καθώς δεν θα είναι δυνατή η έκδοση νέων δελτίων επαγγελματιών μέχρι να διευθετηθούν τα ζητήματα με τις FIFA κυρώσεις.






