INAEK

Έφυγε από τη ζωή ο ΑΕΚτζής Κωνσταντίνος Φωτεινός, ο άνθρωπος που έγινε VIRAL στην καραντίνα

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Φωτεινός, ο παθιασμένος οπαδός της ΑΕΚ που έγινε viral το 2020 όταν παραβίασε τα μέτρα για να δει την Αγιά Σοφιά.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Κωνσταντίνος Φωτεινός, ένας από τους πιο παθιασμένους οπαδούς της ΑΕΚ που είχε γίνει σύμβολο της αγάπης για την ομάδα, όταν το 2020 παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας για να δει από κοντά την πρόοδο των έργων στο νέο γήπεδο της Αγιά Σοφιάς.

Ο Κωνσταντίνος Φωτεινός, που μεγάλωσε στον Βύρωνα και είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, συγκίνησε χιλιάδες Ενωσίτες με την αφοσίωσή του στην ΑΕΚ. Η ιστορία του είχε προβληθεί ευρέως, καθώς, παρά το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την παραβίαση των μέτρων, δεν το μετάνιωσε ποτέ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ήρθε σε επαφή με την οικογένειά του, κάλυψε το πρόστιμο και του χάρισε το πρώτο διαρκείας εισιτήριο για το νέο γήπεδο.

Το inaek.com εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και αποχαιρετά τον αγαπητό Κωνσταντίνο, που έδωσε χαρά και ελπίδα σε δύσκολες στιγμές με την αστείρευτη αγάπη του για την Ένωση.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε