INAEK

ΠΑΟΚ: Επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Γιώργο Γιακουμάκη – Πότε φτάνει Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την προφορική συμφωνία για τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη από ομάδα του Μεξικού.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα την προφορική συμφωνία για τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού στη Θεσσαλονίκη.

Η συμφωνία με την ομάδα του Μεξικού έχει κλείσει, ενώ απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Το ταξίδι του Γιακουμάκη στην Ελλάδα αναμένεται να προγραμματιστεί εντός των επόμενων ημερών, πιθανότατα αύριο ή μεθαύριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΠΑΕ. Ο δανεισμός έχει διάρκεια ενός έτους, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει 2 εκατομμύρια ευρώ ως loan fee.

Το ποσό αυτό δεν πηγαίνει απευθείας στα ταμεία της μεξικανικής ομάδας, αλλά καλύπτει μέρος του συμβολαίου του παίκτη. Η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς όμως δεσμευτικό χαρακτήρα για τον ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα