INAEK

Συναγερμός στον Χολαργό: 57χρονος πέταξε μολότοφ και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

Συναγερμός στον Χολαργό: 57χρονος πέταξε μολότοφ, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλεί με βαλλίστρα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Χολαργό, έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν 57χρονος άνδρας πέταξε μολότοφ και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο σχετίζεται με εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του άνδρα σε ψυχιατρική κλινική. Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών στο διαμέρισμα, ο 57χρονος φέρεται να πέταξε βόμβα μολότοφ και να κλείστηκε μέσα στο σπίτι του, αρνούμενος να συνεργαστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας κρατά βαλλίστρα και απειλεί τόσο τους αστυνομικούς όσο και περαστικούς από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του.

Η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΚΑΜ, οι οποίοι προετοιμάζονται για έφοδο στο διαμέρισμα, σε περίπτωση που η κατάσταση κλιμακωθεί.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη, ενώ η αστυνομία παραμένει σε αυξημένη επιφυλακή για την ομαλή έκβαση της επιχείρησης.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

Χολαργός