Ο Μπουτά έρχεται Ελλάδα – Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Άιντραχτ
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ολοκλήρωσε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, ερχόμενος σε οριστική συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του Αουρέλιο Μπουτά.
Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, που είχε εντυπωσιακή παρουσία τη σεζόν που πέρασε στη γαλλική Ρεμς, αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βαγιαννίδη.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων έκλεισε στα 1,5 εκατ. ευρώ, με τον 28χρονο ακραίο αμυντικό να ετοιμάζεται για τις τελικές διαδικασίες. Ο Μπουτά θα αφιχθεί στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Κυριακής (4/8), στις 6:00, προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Πορτογάλος άσος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Μπουτά αναμένεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στην “πράσινη” αμυντική γραμμή.






