INAEK

Ρεπό στην ΑΕΚ πριν τη ρεβάνς με τη Χάποελ – Χαλάρωσαν οι παίκτες στη Γλυφάδα (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτες της ΑΕΚ απόλαυσαν ρεπό το Σάββατο πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις για τη ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Χαλάρωση στη Γλυφάδα για Ρέλβας και συμπαίκτες του.

Ανάσα ξεκούρασης είχαν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ, λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Με το βλέμμα στο καθοριστικό ματς της Πέμπτης στην Ουγγαρία, ο Μάρκο Νίκολιτς αποφάσισε να δώσει ρεπό στην ομάδα του το Σάββατο 26 Ιουλίου, ώστε οι παίκτες να ανασυνταχθούν ψυχολογικά και σωματικά. Από αύριο, Κυριακή, η Ένωση επιστρέφει στα Σπάτα για τις τελευταίες προπονήσεις, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Νίκλας Ελίασον, Γενς Γιόνσον, Ζίνι, Τζέιμς Πενράις και ο Φιλίπε Ρέλβας – ο οποίος σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς – εκμεταλλεύτηκαν το ελεύθερο απόγευμα και βρέθηκαν όλοι μαζί στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ανεβάζοντας μάλιστα φωτογραφία από την έξοδό τους.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

ΑΕΚ