Πολύ κοντά στη Λίβερπουλ ο Ούγκο Εκιτικέ – Στα 90 εκατ. το deal με Άιντραχτ
Η Λίβερπουλ βρίσκεται μια… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ούγκο Εκιτικέ, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «reds» έχουν καταθέσει νέα πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ.
Η προσφορά των «κόκκινων» περιλαμβάνει σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία αναμένεται να ανεβάσουν κι άλλο τη συνολική αξία της συμφωνίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφές για τις τελικές λεπτομέρειες, με το deal να είναι πλέον στην τελική ευθεία.
Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Λίβερπουλ για συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών και αναμένει πλέον το τελικό «ΟΚ» ώστε να ταξιδέψει στην Αγγλία για ιατρικά και υπογραφές. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις της Premier League στο φετινό καλοκαίρι.





