Πιθανότατα χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν η Ισπανία στο Eurobasket
Ο Λορέντζο Μπράουν δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» στο EuroBasket 2025, καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποσυρθεί από τη διοργάνωση για προσωπικούς λόγους.
Αν και βρίσκεται στην προεπιλογή του Σέρτζιο Σκαριόλο για την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο δύσκολα θα συμμετάσχει στο επερχόμενο EuroBasket. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS, ο Μπράουν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την προετοιμασία της ομάδας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Ο 34χρονος Αμερικανός, που πολιτογραφήθηκε Ισπανός το 2022, αποτέλεσε βασικό γρανάζι της ομάδας του Σκαριόλο στο EuroBasket του ίδιου έτους, όπου η Ισπανία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ωστόσο, απουσίασε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 και επανεμφανίστηκε με τα εθνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.





