Τσιλούλης: «Ο Νίκολιτς έφερε νέο αέρα στην ΑΕΚ – Συνεχίζει να δουλεύει σωστά»
Ο Σωτήρης Τσιλούλης, λίγες ώρες μετά την επίσημη μεταγραφή του από την ΑΕΚ στον Ατρόμητο, παραβρέθηκε στην παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας του Περιστερίου και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το νέο του ξεκίνημα αλλά και για την πρόσφατη εμπειρία του με την Ένωση.
Πιο αναλυτικά:
Για τη μετακίνησή του στα δυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον κ.Σπανό και τον κ.Αγγελόπουλο που έκαναν τα πάντα για να είμαι εδώ. Να έχουμε μια καλή σεζόν και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Για το ενδιαφέρον που υπήρξε και στο πρόσφατο παρελθόν: «Είναι επιλογή μου. Ήθελα πολύ να είμαι στον Ατρόμητο. Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Δεκέμβρη, αλλά δεν ήταν εφικτό τότε. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ».
Για τη νέα του ομάδα: «Ο Ατρόμητος έχει δείξει τη δυναμική του και πόσο ιδανικές είναι οι συνθήκες για να βρίσκεται κάποιος στην ομάδα. Έχει προπονητικό που θα το ζήλευαν πολλές ομάδες. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η επιλογή».
Για την παρουσία του Λεωνίδα Βόκολου: «Είναι εξτρά λόγος ο κ.Βόκολος, έχουμε συνεργαστεί άλλες δυο φορές, με ξέρει πολύ καλά και τον ξέρω κι εγώ. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου».
Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Είναι υψηλοί οι στόχοι μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα μπουν και οι νέοι στόχοι. Να δουλέψουμε σωστά στο στάδιο που βρισκόμαστε και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι».
Για την ΑΕΚ από την οποία αποχώρησε: «Η έλευση του νέου κόουτς έδωσε νέο αέρα στην ομάδα. Συνεχίζει να δουλεύει σωστά. Και με λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά. Τους εύχομαι τα καλύτερα».





