Οριστικό: Έρχεται στην Αθήνα ο Σιπιόνι για Ολυμπιακό – Υπογράφει πενταετές
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Λορέντσο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό, με τον νεαρό μέσο να καταφθάνει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Κυριακής (6/7).
Ο 20χρονος Αργεντινός χαφ έρχεται από την Τίγκρε για να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πειραιώτες, ολοκληρώνοντας μία σημαντική μετακίνηση στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι. Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει την αγορά του 85% των δικαιωμάτων του έναντι ποσού που φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Σιπιόνι θα υποβληθεί το Σάββατο (6/7) στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα προχωρήσει στις υπογραφές με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είχε προσωπική επαφή με τον παίκτη ώστε να τον πείσει να απορρίψει την πρόταση της Μπενφίκα.
Η πορτογαλική ομάδα κατέθεσε επίσημο ενδιαφέρον στην Τίγκρε για τον ταλαντούχο χαφ, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε την προοπτική του Ολυμπιακού.






