INAEK

Το μήνυμα της συζύγου του Χατζηχρήστου στην Original 21: «Να μην σας ξαναδεί να τσακώνεστε»

Ρίγη συγκίνησης στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη σορό του Δημήτρη Χατζηχρήστου και τα λόγια της συζύγου του να συγκλονίζουν. Το μήνυμα ενότητας και το «Ε-ε-ενωσίς» της εξέδρας.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς η σορός του Δημήτρη Χατζηχρήστου πέρασε από τον Ναό και οι φίλοι της ΑΕΚ τον αποχαιρέτησαν από τη θύρα 40 με τραγούδια και δάκρυα.

Ανάμεσα στις στιγμές που σημάδεψαν την τελετή, ξεχώρισαν τα λόγια της συζύγου του εκλιπόντος, Κατερίνας Χατζηχρήστου. Με φωνή φορτισμένη από συγκίνηση, απηύθυνε ένα μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο της Ένωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μόνο που στενοχωρούσε τον Δημήτρη τόσα χρόνια ήταν όταν τσακωνόσασταν μεταξύ σας. Να μην σας ξαναδεί να τσακώνεστε».

Η αναφορά της προκάλεσε έντονη συγκίνηση στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι απάντησαν εν χορώ με το εμβληματικό σύνθημα «Ε-ε-ενωσίς», στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και σεβασμού στη μνήμη του ιστορικού αρχηγού της Original 21.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα