INAEK

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα: Τελικός «ζωής ή θανάτου» στο Καματερό για τον τίτλο στο Futsal

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΑΣΕ Δούκα στον 5ο και τελευταίο τελικό του Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών (04/06, 22:00), με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στο κατάμεστο Κλειστό Καματερού.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ, που δίνει τον καθοριστικό 5ο τελικό με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα, την Τετάρτη (04/06, 22:00) στο Κλειστό Καματερού, διεκδικώντας το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο της.

Η «Ένωση», μετά την ήττα στο Δαΐς, επιστρέφει στην έδρα της για να παίξει τα ρέστα της σε μια «do or die» αναμέτρηση που θα κρίνει τον τίτλο της φετινής σεζόν στο Πρωτάθλημα Futsal Ανδρών. Η στήριξη του κόσμου θεωρείται δεδομένη, με το Κλειστό του Καματερού να αναμένεται κατάμεστο για το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης έχει προετοιμάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά την ομάδα του για μια μάχη υψηλής έντασης και συγκέντρωσης, γνωρίζοντας πως η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Για όσους δεν μπορέσουν να βρεθούν στις εξέδρες, υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης της αναμέτρησης μέσω του επίσημου καναλιού της ΕΠΣ ΣΑΛΑΣ στο YouTube.

Ο Αλέσιο Τροβάτο δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο θα είναι μία μεγάλη μάχη, υψηλών απαιτήσεων. Θα παίξουμε για τον τίτλο, θα παίξουμε για την έξοδό μας στο Champions League και θα παίξουμε για τη δουλειά που κάναμε όλη τη χρονιά. Θα παίξουμε μαζί με τον κόσμο μας, που ελπίζω να γεμίσουν το γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα για να τους φέρουμε το τρόπαιο».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

AEK Futsal ΑΕΚ Δούκας