INAEK

Βρούτσης: «Ο Γιαννακόπουλος με διαβεβαίωσε ότι θα παραστεί στη συνάντηση»

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση που έχει ταράξει το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 24ωρα αποκάλυψε ο...

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση που έχει ταράξει το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 24ωρα αποκάλυψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε μαζί του το πρωί της Τρίτης (3/6), ενημερώνοντάς τον ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρόκειται να παραβρεθεί κανονικά στην αυριανή κρίσιμη συνάντηση στο Υπουργείο.

Η συνάντηση, η οποία έχει οριστεί για το μεσημέρι της Τετάρτης (4/6), αποτελεί κυβερνητική πρωτοβουλία και αποσκοπεί στο να διασφαλιστεί η ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωση των τελικών της Basket League, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο κ. Βρούτσης επανέλαβε το κάλεσμά του και προς τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, να συμμετάσχουν και εκείνοι στη συνάντηση. Όπως σημείωσε, η παρουσία και των δύο πλευρών δεν αποσκοπεί στην επίλυση των διαφορών τους, αλλά στη διασφάλιση συνθηκών που θα επιτρέψουν την ομαλή ολοκλήρωση των τελικών.

Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να διακόψει το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που η αυριανή συνάντηση δεν πραγματοποιηθεί.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα