Κουλούρης: Η Πογκόν αρνήθηκε 6 εκατ. ευρώ από ρωσική ομάδα για τον Έλληνα φορ! (ΦΩΤΟ)
Ο Ευθύμης Κουλούρης διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Πογκόν Στσέτσιν, οδηγώντας την πολωνική ομάδα προς τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τραβώντας το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.
Σύμφωνα με τον γνωστό Πολωνό ρεπόρτερ Τόμας Βλόνταρτσικ, η Ντινάμο Μόσχας κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 29χρονου Έλληνα επιθετικού.
Ωστόσο, η Πογκόν δεν μπήκε καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Όχι μόνο απέρριψε την πρόταση, αλλά δήλωσε ευθέως ότι δεν επιθυμεί καμία συνεργασία με ρωσικούς συλλόγους, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία και της συνολικής στάσης της Ρωσίας. Μια απόφαση που, πέρα από αγωνιστικά κριτήρια, έχει και βαθύ ηθικό και πολιτικό υπόβαθρο.
Ο Κουλούρης πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στην Ekstraklasa, με 26 γκολ και 2 ασίστ σε 30 συμμετοχές, όντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
🚨Pogoń Szczecin odrzuciła gigantyczną ofertę za Efthimiosa Koulourisa! Dinamo Moskwa zaproponowało za Greka ok 6 milionów euro (wliczając bonusy). Klub nie chciał sprzedawać go do Rosji.
— Tomasz Włodarczyk (@wlodar85) May 17, 2025
Wkrótce rozmowy o nowym kontrakcie:
▶️ https://t.co/Rn9kOMh4No pic.twitter.com/XHhtXFii0M





