INAEK

Απίστευτο: Ο Άγιαξ «αυτοκτόνησε» με γκολ στο 100′ και χάρισε τον τίτλο στην Αϊντχόφεν!

Ο Άγιαξ «αυτοκτόνησε» στην έδρα της Γκρόνιγκεν (2-2 με γκολ στο 100’) και βλέπει την PSV να αγκαλιάζει τον τίτλο της Eredivisie.

Ο Άγιαξ είδε το ολλανδικό πρωτάθλημα να του γλιστράει κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια, μετά την απίστευτη ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Γκρόνιγκεν, με γκολ-σοκ στο 100ό λεπτό, αν και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο!

Η ομάδα του Άμστερνταμ προηγήθηκε δύο φορές με τους Γκάει (27′) και Βέγκχορστ (68′), ωστόσο η Γκρόνιγκεν – που έπαιζε με δέκα παίκτες – ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα και έδωσε τεράστιο προβάδισμα τίτλου στην Αϊντχόφεν!

Η Αϊντχόφεν συνέτριψε με 4-1 τη Χέρακλες και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Eredivisie με έναν βαθμό διαφορά. Την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ ο Άγιαξ θα υποδεχτεί την Τβέντε.

Οι πιθανότητες του Άγιαξ να στεφθεί πρωταθλητής εξαρτώνται πλέον από στραβοπάτημα της πρώτης Αϊντχόφεν!

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα