BCL: Sold out το Ναντέρ – ΑΕΚ Betsson
Με φόντο την πρόκριση στο Final Four του BCL, η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει απόψε (21:30) τη Ναντέρ στη Γαλλία, με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά και να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική τετράδα της διοργάνωσης.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Palais des Sports Maurice Thorez, ένα κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 3.000 θέσεων, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Η ζήτηση για το ματς ήταν τεράστια και, όπως είχε γνωστοποιήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ, εξασφαλίστηκαν μόλις 200 εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας, λόγω των περιορισμένων θέσεων.
Sold out με φόντο την πρόκριση
Παρά την επιθυμία της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ να διαθέσει περισσότερα εισιτήρια στους φίλους της Ένωσης, η μικρή χωρητικότητα του γαλλικού γηπέδου δεν το επέτρεψε. Αν υπήρχε δυνατότητα για επιπλέον διαθέσιμες θέσεις, η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ θα ήταν σαφώς μεγαλύτερη, κάτι που φανερώνει και το αυξημένο ενδιαφέρον για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.






