INAEK

ΑΕΚ Betsson: Εκτός αποστολής ο Ομπιέσε για το ματς με το Περιστέρι

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει το Περιστέρι για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League, χωρίς τον Ομπιέσε, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω του ορίου των ξένων παικτών.

Η ΑΕΚ Betsson φιλοξενεί σήμερα (8/3, 20:15) το Περιστέρι στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με στόχο να συνεχίσει την πορεία της προς τα playoffs.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιόσι Ομπιέσε, προκειμένου να τηρηθεί το όριο των ξένων παικτών στο πρωτάθλημα. Έτσι, η εξάδα των ξένων για την αποψινή αναμέτρηση διαμορφώνεται ως εξής: Χαμπ, Χέιλ, Μπράις, Γκρέι, Γκόλντεν και Κουζμίνσκας.

Ο Γερμανός φόργουορντ είναι αυτός που τις περισσότερες φορές μένει εκτός των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, εκτός εάν προκύψει κάποιος τραυματισμός, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα