INAEK

ΠΑΟΚ: Πάει για Γκουγκεσασβίλι – Aποχωρεί ο Κοτάρσκι

Σύμφωνα με γεωργιανό δημοσίευμα, ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι θα γίνει ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα ετοιμάζεται να πουλήσει τον Κοτάρσκι.

Μία σημαντική είδηση έρχεται από τη Γεωργία, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Crystalsport, ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι του Πανσερραϊκού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 25χρονος τερματοφύλακας προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι με σκοπό να αποφέρει οικονομικό όφελος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει 500.000 ευρώ στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γκουγκεσασβίλι, ενώ ο ίδιος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα ξεπερνούν το 1,2 εκατ. ευρώ συνολικά (600.000 ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε