Αποδοκιμασίες στο Κορωπί από οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Λαμία!
Ο Παναθηναϊκός υπέστη μια βαριά ήττα-σοκ με σκορ 3-1 από τη Λαμία, αποτέλεσμα που καθιστά πλέον πολύ δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και η ήττα αυτή φέρνει αμφισβήτηση για την πορεία της ομάδας. Μετά τον αγώνα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στο Κορωπί, όπου τους υποδέχθηκαν απογοητευμένοι οπαδοί, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με έντονες αποδοκιμασίες.
Η κατάσταση δεν ξέφυγε εκτός ελέγχου. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αρκέστηκαν σε γιούχα, χωρίς να υπάρξουν σοβαρά επεισόδια, επισημαίνοντας την απογοήτευση τους για την πορεία της ομάδας. Οι αποδοκιμασίες έρχονται ως απόρροια των κακών εμφανίσεων και των αποτυχιών της τελευταίας περιόδου.






