Μπάσκετ με Αμαξίδιο: Κι άλλη ενίσχυση για την ΑΕΚ με τον Μοχάμαντ Μοχάμαντ Νεζχάντ
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία για την ένταξη του Μοχάμαντ Μοχάμαντ Νεζχάντ στην ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο της «Ένωσης».
Ο διεθνής αθλητής από το Ιράν, με πλούσιο ιστορικό συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, ενισχύοντας το ρόστερ.
Πλούσιο αγωνιστικό βιογραφικό
Ο Μοχάμαντ Μοχάμαντ Νεζχάντ, με σημαντική καριέρα στην Εθνική Ομάδα του Ιράν, έχει αγωνιστεί σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ρίο το 2016 και το Τόκιο το 2021, κατακτώντας τις θέσεις 10 και 9 αντίστοιχα. Η εμπειρία του και οι διεθνείς του επιτυχίες αναμένεται να ενισχύσουν την ΑΕΚ, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μοχάμαντ Μοχάμαντ Νεζχάντ, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο.
Ο Μοχάμαντ Μοχάμαντ Νεζχάντ είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα του Ιράν, έχοντας αγωνιστεί μάλιστα σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο (2016) και στο Τόκιο (2021), κατακτώντας την 10η και την 9η θέση αντίστοιχα.
Μοχάμαντ, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»






