INAEK

Μεξικάνικα ΜΜΕ για Πισάρο:«Ανακτά το επίπεδό του – Ξεχώρισε κόντρα στον Πανσερραϊκό» (pic)

Αποθεωτικά σχόλια στο Μεξικό για την απόδοση του Ροντόλφο Πισάρο στο ματς με τον Πανσερραϊκό....

Αποθεωτικά σχόλια στο Μεξικό για την απόδοση του Ροντόλφο Πισάρο στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

«Εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του έδωσε ο Αλμέιδα, ξεχώρισε παρά την ισοπαλία», αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ για την εικόνα του Ροντόλφο Πισάρο στο ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ιστοσελίδα tudn, τονίζει μεταξύ άλλων πως «ο Πισάρο έλαμψε με την ΑΕΚ κερδίζοντας δύο πέναλτι στο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα από τα οποία δόθηκε το ένα ενώ είχε και δοκάρι. Ο Μεξικανός ξεκίνησε για πρώτη φορά με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και ήταν στα… χάιλαιτς», ενώ η Record σημειώνει: «Ο Πισάρο ξεχώρισε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό αλλά η ομάδα του έμεινε στην ισοπαλία. Τόσο ο Πισάρο όσο και ο Πινέδα επιδιώκουν να είναι οι μεγάλες μορφές της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Πισάρο φαίνεται να έχει ξαναβρεί το καλό του επίπεδο ξεκινώντας βασικός».

Τέλος, η ιστοσελίδα mediotiempo γράφει: «Ο Πισάρο ανακτά το επίπεδό του! Ο Πιζάρο κέρδισε δύο πέναλτι, αλλά το VAR πήρε πίσω το ένα. Ενώ φαινόταν ότι η καριέρα του Πισάρο θα… ξεχαστεί μετά την αποτυχία του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Μεξικανός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα και ήταν πρωταγωνιστής».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

AEK Πισάρο