INAEK

Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν σκέφτομαι την προπονητική – Είναι μεγάλη ευθύνη»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, βαδίζει αισίως στα 41του και τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2023, οπότε...

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, βαδίζει αισίως στα 41του και τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2023, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του, θα είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με την Μίλαν.

Ο πολύπειρος επιθετικός, μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να γίνει προπονητής, αφού πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευθύνη.

«Γιατί δεν είμαι ήδη προπονητής σήμερα; Σοβαρά, δεν το σκέπτομαι πια. Το να είσαι προπονητής, είναι μεγάλη ευθύνη. Και το να είσαι σπουδαίος παίκτης, δεν εγγυάται αυτόματα ότι θα γίνεις σπουδαίος προπονητής.

Αυτό, δεν ίσχυε για τον Ζιντάν ή τον Γκουαρδιόλα και δεν θα ισχύει για τον Ιμπραϊμοβιτς. Δεν υπάρχουν πλεονεκτήματα, πρέπει να σπουδάσεις και να εργασθείς, βήμα προς βήμα», ανέφερε ο Σουηδός επιθετικός.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα