ΠΑΕ ΑΕΚ: «Στιγμή ορόσημο η σημερινή μέρα για τη λειτουργία της OPAP Arena»
Σε ανάρτησή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε τα εκγαίνια της υπογειοποίησης ως μια στιγμή-ορόσημο για την επιστροφή της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Τα επίσημα εγκαίνια του έργου της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν σήμερα το μεσημέρι. Το έργο παραδίδεται άμεσα προς χρήση κι αποτελεί μια στιγμή – ορόσημο στη διαδρομή προς τη λειτουργία της OPAP Arena, καθώς αποτελούσε βασικό προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση της. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα έργο ζωής για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μαζί του βρέθηκαν στα εγκαίνια ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο A΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, όπως και αντιπροσωπεία του συνδέσμου των Παλαιμάχων μας.
Ιδιαίτερη σημασία είχε η εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ενώ έδωσαν επίσης το «παρών» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
Η Περιφέρεια Αττικής που είχε την ευθύνη για την κατασκευή του έργου, εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ παρέστη, φυσικά, και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.
Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας, Γαβριήλ τίμησε επίσης με την παρουσία του τη λαμπρή εκδήλωση των εγκαινίων και τέλεσε τον Αγιασμό.






