INAEK

Η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Σιδηρόπουλο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αλλαγή του Τάσου Σιδηρόπουλου και ξεκαθάρισε...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αλλαγή του Τάσου Σιδηρόπουλου και ξεκαθάρισε πως ο ορισμός του Έλληνα διαιτητή ήταν αδιανόητος!

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Επί της αρχής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να στηρίξει το θεσμό της ελληνικής διαιτησίας, εφόσον πρώτα μπουν γερά θεμέλια με τη συνδρομή της επιτροπείας των τελευταίων ετών από τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Όμως, αιφνιδιαστικές αλλαγές και επιλογές, όπως αυτή του ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, δίνουν τροφή στην καχυποψία και στην παθογένεια, είναι δε αδιανόητο να προκύπτουν δίχως προηγούμενη διαβούλευση όλων των θεσμικών φορέων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεώρησε από την πρώτη στιγμή δεδομένη και επιβεβλημένη την αλλαγή διαιτητή και τον ορισμό ξένου ρέφερι για το ντέρμπι της Κυριακής και εκφράζει την ικανοποίηση της, γιατί οι αντιδράσεις της -από το απόγευμα της Τετάρτης- προς όλες τις κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκου, έφεραν αποτέλεσμα και εν τέλει επικράτησε το αυτονόητο».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε