INAEK

ΑΕΚ-Βόλος: Στην αποστολή Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς – Αναλυτικά οι επιλογές του Αλμέιδα! (ΦΩΤΟ)

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με το Βόλο στην Ριζούπολη. Στα «χαρτιά» του...

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με το Βόλο στην Ριζούπολη.

Στα «χαρτιά» του Αλμέιδα συμπεριλήφθη ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αλλά και ο νεοαποκτηθέντας Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Σέρβος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα, καθώς προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Γάλλος θα βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Θεοδόσης Μαχαίρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Αλμπάνης.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΑΕΚ