INAEK

Κύργιος: Παραπέμπεται σε δίκη για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του

Δημοσιεύματα από την Αυστραλία κάνουν λόγο για παραπομπή του Νικ Κύργιου σε δίκη για κακοποίηση...

Δημοσιεύματα από την Αυστραλία κάνουν λόγο για παραπομπή του Νικ Κύργιου σε δίκη για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του.

Στα δικαστήρια θα λυθεί η κόντρα του Νικ Κύργιου και της Κιάρα Πασάρι.

Ο Αυστραλός τενίστας συνεχίζει να διαπρέπει (και να απασχολεί συνεχώς τα ΜΜΕ) στο Wimbledon, πίσω στην πατρίδα του όμως οι Canberra Times αποκάλυψαν πως η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση θα πάει στις δικαστικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου.

Η Πασάρι κατηγορεί τον Κύργιο για χρήση βίας σε βάρος της, στην διάρκεια διακοπών του τότε ζευγαριού, τον περασμένο Δεκέμβριο. Τότε χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας μάλιστα για να τους χωρίσει, με την Ιταλο-αυστραλή σύντροφό του να τον κατηγορεί για απιστία.

Σύμφωνα με την νομοθεσία ο Κύργιος κινδυνεύει μέχρι και 2 χρόνια φυλάκισης, αν και αυτό δείχνει απίθανο να συμβεί.

«Η υπόθεση έχει να κάνει με προσωπική σχέση του πελάτη μου ο οποίος παίρνει πολύ σοβαρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του» είπε ο νομικός εκπρόσωπος του Κύργιου.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

Κύργιος