INAEK

Μπολόνια για Μοτιεγιούνας!

Η Βίρτους του Σέρτζιο Σκαριόλο γλυκοκοιτάζει τον Λιθουανό φόργουορντ της Μονακό με στόχο να επιστρέψει...

Η Βίρτους του Σέρτζιο Σκαριόλο γλυκοκοιτάζει τον Λιθουανό φόργουορντ της Μονακό με στόχο να επιστρέψει στη Euroleague έχοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Να «χτίσει» ένα γεμάτο ρόστερ θέλει η Βίρτους Μπολόνια ενόψει της νέας σεζόν. Παρά το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στους τελικούς του πρωταθλήματος, ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι ενόψει της νέας σεζόν είναι πολλά. Το τελευταίο είναι ένας παίκτης που επέστρεψε φέτος στην Euroleague και κάνει τη διαφορά. Ο Ντονάτας Μοτεγιούνας είναι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η περίπτωση που απασχολεί -εσχάτως- την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Λιθουανός φόργουορντ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη Μονακό και η Βίρτους έχει ψηλά στη λίστα της το όνομά του για το φετινό καλοκαίρι.

πηγή: sdna.gr

 

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα