INAEK

Μαγκουάιρ: “Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει”

Στην έντονη κριτική που δέχεται τα τελευταία 24ωρα η εθνική ομάδα της Αγγλίας απάντησε ο...

Στην έντονη κριτική που δέχεται τα τελευταία 24ωρα η εθνική ομάδα της Αγγλίας απάντησε ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο η Αγγλία κατάφερε να φτάσει έως τον Τελικό Euro.

Iσόπαλη χωρίς σκορ (0-0) ήρθε η Αγγλία με την Ιταλία, με τα «τρία λιοντάρια» να βρίσκονται χωρίς νίκη στον όμιλο τους και να δέχονται σφοδρή κριτική για αυτό. Έτσι, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε την ομάδα του, λέγοντας πως ό,τι κατάφερε η Αγγλία τα τελευταία χρόνια, το κατάφερε παίζοντας αυτό το στυλ παιχνιδιού. 

«Η ιστορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια μιλάει από μόνη της. Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο υπάρχει πίεση και κριτική και σε κάθε παιχνίδι που δεν κερδίζεις θα υπάρχει πάντα κριτική. Στα τελευταία ματς δεν πετύχαμε αρκετά γκολ, αλλά φτάσαμε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου παίζοντας με αυτόν τον τρόπο και ήμασταν στα πέναλτι διεκδικώντας ένα Euro στην πατρίδα μας, που θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες στιγμές που θα ζούσε χώρα μας. Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει. Όλοι μας μένουν πίσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνεχίζετε να μας πιέζετε. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε. Δείξαμε ότι υπάρχουν ακόμη τομείς για βελτίωση και αν θέλουμε να σηκώσουμε το Μουντιάλ πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και κάθε μέρα πρέπει να στοχεύουμε σε αυτό γιατί θέλουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους και ο επόμενος είναι να σηκώσουμε το τρόπαιο» ανέφερε αναλυτικά ο Χάρι Μαγκουάιρ. 

πηγή: sdna.gr

 

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα