«Τι βλέπει στον Σιμάνσκι ο Κουχάρσκι»
Νέες φήμες και παρασκήνια αποκαλύπτει η σημερινή στήλη του sdna.gr!
Δείτε αναλυτικά:
* «Παπάδες» έκανε ο Μάρκο Λιβάγια φέτος, αφού έκλεισε την χρονιά με 32 γκολ και 7 ασίστ σε 40 ματς! Παρότι παίζει το σενάριο της επιστροφής του στην Ιταλία (έπειτα από τις παλαιότερες θητείες του σε Ίντερ, Αταλάντα, Τσεζένα, Έμπολι), εσχάτως στα μέρη μας υπάρχει κλαμπ που θα το ψάξει το θέμα Λιβάγια, με ό,τι ασφαλώς μπορει να συνεπάγεται αυτό. (FORZA)
*Ιδέα του Πογέτ ήταν να πάει ο Γιώργος Καραγκούνης στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας για να μιλήσει στους διεθνείς πριν από τα επίσημα ματς του Nations League. Η κίνηση έκανε… κλικ στους παίκτες και ενδεικτική είναι η δήλωση του Σιώπη μετά τη νίκη επί της Β. Ιρλανδίας: «Με συγκίνησε ο Καραγκούνης. Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να έχει νιώσει έτσι την Εθνική. Μας έδωσε για τη συνέχεια». Οι ομάδες δημιουργούνται πρώτα από τα αποδυτήρια και σε αυτό στοχεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής. (LIVESPORT)
*Στο «χέρι» της ΑΕΚ ήταν και παραμένει η μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ωστόσο ο Ματίας Αλμέιδα δεν φαίνεται θετικός για την απόκτηση του Σουηδού μπακ που μένει ελεύθερος από τον Άρη. Και έτσι για δεύτερη φορά, το «φλερτ» με την Ένωση δύσκολα θα καταλήξει σε… γάμο. (Ώρα των Σπορ)
*Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι συναντά στην ΑΕΚ τον Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πολωνό μέσο. Όπως έχει να λέει στις ιδιαίτερες συζητήσεις του, με μία καλή έρευνα αγοράς μπορεί να φέρει πολύ καλά χρήματα και να αποτελέσει έτσι ο Σιμάνσκι ένα από τα πρώτα σπουδαία deals που θα κάνει επί των ημερών του στην ΑΕΚ. (FORZA)






