INAEK

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Κονέ για την προετοιμασία της ομάδας – Βρέθηκε και στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League

Στην Ολλανδία θα γίνει φέτος η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. O...

Στην Ολλανδία θα γίνει φέτος η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

O Παναγιώτης Κονέ βρέθηκε στην Ολλανδία για να τσεκάρει τα πάντα ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας, τα γήπεδα, τους χώρους και τις εγκαταστάσεις.

Ο Κονέ ταξίδεψε στην Ολλανδία από το Παρίσι, όπου βρέθηκε το Σάββατο για να δει τον τελικό του Champions League.

Η περιοχή στην οποία θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας έχει ήδη αποφασιστεί και αυτή είναι το Schiedam, το οποίο αποτελεί προάστιο του Ρότερνταμ.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους (19,25 και 29 Ιουλίου) και δύο στην Αθήνα 5 και 13 Αυγούστου.

Επίσης, έχει ήδη αρχίσει η αποστολή ειδικών προγραμμάτων εκγύμνασης για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το διάστημα προ της έναρξης της προετοιμασίας από τον γυμναστή του Ματίας Αλμέιδα, Γκίντο Μπονίνι.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα