ΑΕΚ: Με γεμάτες τις σημειώσεις του έφυγε ο Αλμέιδα από το ΟΑΚΑ
Ο Ματίας Αλμέιδα παρακολούθησε από κοντά το χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και αναχωρεί από την Αθήνα με πολλές σημειώσεις.
Ο τεχνικός της Ένωσης παρακολούθησε για δεύτερη φορά την νέα του ομάδα από κοντά, αφού είχε βρεθεί και στην Θεσσαλονίκη για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ο Αργεντινός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του ήταν σε ένα μπουθ του ΟΑΚΑ και ανέλυε τα όσα έβλεπε στο γήπεδο κρατώντας και τις απαραίτητες σημειώσεις.
Έχοντας πλέον μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα και έχοντας ήδη κάνει αρκετές εισηγήσεις, ο 48χρονος προπονητής αναχωρεί πλέον από την Αθήνα για να μαζέψει τα τελευταία πράγματά του από την Αμερική. Τον καιρό που θα λείπει από την χώρα μας, θα παρακολουθεί, εξ αποστάσεως, τα επόμενα ματς της «Ένωσης», ενώ θα είναι και σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση για ζητήματα σχεδιασμού της ομάδας.
Ο Αλμέιδα θα επιστρέψει πλέον στην Αθήνα λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας θα καθοριστεί από το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει τελικά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Europa Conference League ή όχι. Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Αργεντινός τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.






