ΣΟΚ! Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Μπενφίκα!
Τεράστια βόμβα στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, έπειτα από την αποκάλυψη του τοπικού CNN πως η Μπενφίκα κατέβαλε αμοιβή 2 εκατ. ευρώ στο παρελθόν σε Πορτογάλο διαιτητή!
Πρόκειται για τον 47χρονο Μπρούνο Παϊσάο, ο οποίος αποσύρθηκε από τη διαιτησία το 2018.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να έλαβε στον τραπεζικό του λογαριασμό από τους «αετούς» συνολικά ποσά ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ! Η πληρωμή, τονίζεται, διενεργήθηκε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας για εργασία του Παϊσάο, που δεν υπήρξε ποτέ.
Στην υπόθεση εμπλέκεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες, που είχε απασχολήσει και παλαιότερα σε φήμες για σκάνδαλο με επίκεντρο την Μπενφίκα.
Από την πλευρά του, ο πορτογαλικός σύλλογος διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Παϊσάο χαρακτήρισε το όλο θέμα ως παρεξήγηση, επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε τα χρήματα, αλλά ύστερα από μήνες εργασίας για την εταιρεία του Μπερνάρντες.
Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από τις πορτογαλικές Αρχές και αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν, η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία!
Πηγή: sdna.gr





