INAEK

Γιαννίκης: «Είχαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που χάσαμε»

Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη στα κανάλια της NOVA μετά το Άρης-ΑΕΚ. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια...

Οι δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη στα κανάλια της NOVA μετά το Άρης-ΑΕΚ.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Είναι θλιβερή μέρα για όλους τους υγιείς φιλάθλους», ανέφερε αρχικά στο σχόλιό του και συνέχισε:

«Όταν χάνεις μπορείς να πεις πολλά. Είχαμε να διαχειριστούμε την κακή ψυχολογία μας μετά την ήττα-σοκ, είχαμε πολλά ιατρικά προβλήματα, με παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μάνταλος. Είχαμε και πειθαρχικά θέματα που έπρεπε να διαχειριστούμε».

Για το θέμα του Γέβτιτς: Είναι εσωτερικό θέμα, πειθαρχικό. Υπάρχουν κανόνες και κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες».

Τέλος, ανέφερε πως «… κάναμε καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που χάσαμε. Ρισκάραμε πολύ, με αλλαγή συστήματος, δίκαια ισοφαρίσαμε αλλά μένει η πίκρα που χάσαμε. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

AEK Γιαννίκης