Η ανάρτηση του Λαρεντζάκη μετά τα όσα προκλήθηκαν στην φυσούνα(ΦΩΤΟ)
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν για ακόμα μία φορά προκλητικός απέναντι στην πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, αλλά και στους φιλάθλους της.
Η χθεσινή του συμπεριφορά στον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, του κόστισε μάλιστα και τεχνική ποινή, ενώ υπήρξαν και έντονα επεισόδια με τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους στο τέλος του αγώνα.
Συγκεκριμένα, ο Λαρεντζάκης στο τρίτο δεκάλεπτο σκόραρε και φάνηκε πως απευθύνθηκε στον Γιώργο Χήνα, ο οποίος καθόταν δίπλα στον πάγκο της ΑΕΚ, με πολύ έντονο τρόπο. Εκεί ήταν και το σημείο που δέχθηκε την τεχνική ποινή από τους διαιτητές.
Στο φινάλε του ματς, ο Γιώργος Χήνας τον πλησίασε, ο Λαρεντζάκης απάντησε φεύγοντας από το παρκέ και άνθρωποι που ήταν μέσα στο παρκέ λίγο έλειψε να έρθουν σε έντονη διαμάχη.
Σε ανάρτησή του, στα social media σήμερα γράφει: «Από την ώρα που πμήκα χθες στο γήπεδο άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα μου. Στο τέλος του αγώνα, ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ μαζί με έναν παράγοντα και με έβριζαν χυδαία. Ούτε εκεί απάντησα, μέχρι τη στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και να τη βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και αντέδρασα στη φυσούνα μόνο προς αυτό το άτομο.
Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κατέκτησα τίτλους προσπαθώντας για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα στα δικαστήρια για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όταν λένε ότι εγώ προκάλεσα και το λένε εκείνοι που ξέρουν καλά τι έχω κάνει».








