ΑΕΚ: Στην Γερμανία είναι σίγουροι οτι θα ασκήσει την οψιόν αγοράς για Τσούμπερ
Στη Γερμανία κάνουν λόγο για το γεγονός ότι ο Στίβεν Τσούμπερ έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Ένωση σίγουρα θα ασκήσει την οψιόν αγοράς του.
Ο Στίβεν Τσούμπερ αποτελεί μία από τις πλέον χρήσιμες μονάδες στο ρόστερ της ΑΕΚ, στην οποία είναι δανεικός ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς κοντά στα 2 εκατ. ευρώ από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ ασκήσει τη συγκεκριμένη οψιόν, τότε ο Τσούμπερ θα μείνει στην Ένωση για άλλα τρία χρόνια, έχοντας ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο.
Μάλιστα και στη Γερμανία εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι αυτό θα συμβεί. Η τοπική εφημερίδα Frankfurter Rundschau που καλύπτει στενά το ρεπορτάζ της Αϊντραχτ κάνει λόγο για τις πολύ καλές εμφανίσεις του Τσούμπερ στην ΑΕΚ και αναφέρει για το μέλλον του:
«Ο Τσούμπερ, αν επιστρέψει, έχει συμβόλαιο ως το 2023, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί. Η μετακίνησή του στην ΑΕΚ έχει αποδώσει καρπούς. Το πιο πιθανό είναι ο ελληνικός σύλλογος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν και ο Ελβετός να παραμείνει στην ΑΕΚ».
Πηγή: gazzetta.gr






