INAEK

Τα δεδομένα για Λάνγκφορντ και Σλότερ

Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να «δυναμώσει» το ρόστερ της για να έχει περισσότερες επιλογές στους...

Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να «δυναμώσει» το ρόστερ της για να έχει περισσότερες επιλογές στους αγώνες που έρχονται.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έχει προσεγγίσει δύο… παλιούς γνώριμους, τον Κιθ Λάνγκφορντ και τον Μάρκους Σλότερ, με τους οποίους θέλει να τελειώνει άμεσα καθώς πρόκειται για παίκτες που θα δώσουν γρήγορες λύσεις.

Στη περίπτωση του Λάνγκφορντ, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα μόλις διευθετηθούν διάφορα θέματα, που εκρεμμούν από τη περασμένη σεζόν, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Και για τον Σλότερ, η ΑΕΚ το πιθανότερο είναι να καταλήξει σε συμφωνία με μοναδική αμφιβολία τη φυσική του κατάσταση. Εξάλλου, η ΑΕΚ τον χρειάζεται για συγκεκριμένα λεπτά μες στο παρκέ.

Ο Στέφανος Δέδας θα ήθελε να έρθουν το συντομότερο δυνατόν στην ομάδα αυτοί οι παίκτες, έτσι ώστε να τους έχει από την αρχή του έτους.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα