Τα πλάνα του Γιαννίκη για το ντέρμπι
Ξεκαθαρίζει σήμερα το τοπίο σε ότι αφορά τους Αραούχο-Τσούμπερ.
Κρίσιμη ημέρα η σημερινή για τον Στίβεν Τσούμπερ και κυρίως τον Σέρχιο Αραούχο καθώς εδώ και μέρες οι δύο παίκτες ήταν αμφίβολοι όμως μετά την επιτυχία και των δύο στο τεστ ετοιμότητας φαίνεται, εκτός απροόπτου, ότι θα τεθούν στο οπλοστάσιο του Αργύρη Γιαννίκη για την δύσκολη μάχη της Κυριακής (19.30) με τον Ολυμπιακό.
Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά τον Τζαβέλλα παρά την θέληση του να αγωνιστεί δύσκολα θα προλάβει και μέχρι την τελευταία στιγμή είναι άγνωστο το αν θα μπει.
Πάντως κάποιες σκέψεις είναι ξεκάθαρες για τα πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, δεξιά ένας εκ των Ρότα-Μισελέν, αριστερά ο Μοχαμάντι, ενώ σίγουρο θεωρείται και το δίδυμο Βράνιες-Μήτογλου στα στόπερ. Στα χαφ θα είναι ο Σιμόες, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Σιμάνσκι ή Λε Ταλέκ, με τον Πολωνό να είναι το φαβορί για τη θέση αυτή Μπροστά τους όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Πέτρος Μάνταλος.
Τις δύο θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν τρεις παίκτες, Τσούμπερ-Αμραμπάτ-Γκαρσία με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Για την γραμμή κρούσης φαβορί, εφόσον πάνε όλα καλά, είναι ο Αραούχο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση φανέλα βασικού θα πάρει ο Ιρανός Καρίμ Ανσαριφάρντ.






