INAEK

Λε Ταλέκ: “Έχουμε καλή ομάδα, ο σύλλογος απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές”

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 1-0 της Λαμίας, με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ...

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 1-0 της Λαμίας, με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ να στέκεται στον θυμό που επικρατούσε στους κιτρινόμαυρους μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε, στο Novasports, ο Γάλλος μέσος για:

-το ματς με τη Λαμία: “Δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι, το ελέγξαμε από το πρώτο λεπτό. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, ότι είμαστε καλύτεροι, ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ένα δεύτερο ματς μέσα σε τρεις μέρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκοράραμε και ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

-το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: “Έχω παίξει μόνο τρία παιχνίδια, δεν μπορώ να κρίνω από τώρα, θα απαντήσω σε μερικούς μήνες”.

-την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: “Δεν ήταν καλή η ατμόσφαιρα, ήμασταν θυμωμένοι γιατί ξέραμε ότι είναι μεγάλο λάθος να δέχεσαι τρία γκολ, αλλά συνέβησαν πολλά σε αυτό το ματς εναντίον μας. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε για εμάς, για τους φιλάθλους και τώρα συγκεντρωνόμαστε για το ματς με τον ΠΑΟΚ”.

-το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε επτά βαθμούς, έχουμε ξεκινήσει καλά. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι οπότε πάμε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ”.

-το μέλλον της ΑΕΚ: “Έχουμε καλή ομάδα, ο σύλλογος απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε σχεδόν δυο μήνες μαζί, έχουμε δουλέψει πολύ, αν και κάποιοι παίκτες ήρθαν την τελευταία στιγμή”.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε