Χάντμπολ: Τα φιλικά της ΑΕΚ
Σειρά φιλικών αγώνων θα δώσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν.
Οι τρεμπλούχοι ξεκινούν τα φιλικά τους στις 25 Αυγούστου, όταν και θα φιλοξενήσουν τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ένωση θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, όπου στις 26 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την AD Sanjoanense. Θα ακολουθήσει το μεγάλο τουρνουά Gaia στην Πορτογαλία το τριήμερο 27-29 Αυγούστου.
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σπουδαίους αντιπάλους και συγκεκριμένα την Nantes, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έφτασε στο F4 του EHF Champions League, την Porto, Νταμπλούχο Πορτογαλίας, και την τοπική Gaia.
H AEK για 2η διαδοχική χρονιά θα διοργανώσει το διεθνές Τουρνουά “Α. Παπασταμάτης”, στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές το επόμενο διάστημα.
Αναλυτικά τα φιλικά προετοιμασίας:
25/08 ΑΕΚ – Ιωνικός Ν.Φ.(δεν έχει οριστεί ώρα ακόμα)
26/08 AD Sanjoanense – AEK (20:00)
27/08 Gaia – AEK (21:00)
28/08 Nantes – AEK (19:00)
29/08 FC Porto – AEK (15:00)
πηγή: sdna.gr






