Την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ έκανε στο Βέλγιο ο Έλντερ Λόπες. Και ο Πορτογάλος μπακ έδειξε πως παιχνίδι με το παιχνίδι, βρίσκει τα πατήματα του και τον ρυθμό του. Το ίδιο και συνολικά η ΑΕΚ
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
– Στον αγώνα με τη Μπριζ η ομάδα έδειξε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση;”Είμαστε σε καλή κατάτασταση. Δεν μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε στην καλύτερη, αλλά πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση και καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Θα πρέπει όμως να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο γιατί η φετινή σεζόν θα είναι αρκετά δύσκολη”.
– Συνήθως οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Ανησυχεί γι’ αυτές ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό;”Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, επειδή είναι το πρώτο της σεζόν για το πρωτάθλημα και ενδεχομένως να κρύβει παγίδες. Εμείς όμως αν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με απόλυτη σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμού”.
– Ποιο μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος;”Θέλω καταρχάς να τους ευχαριστήσω για την στήριξη που μας έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Αποτελούν τον 12ο παίκτη μας κι αυτό το απέδειξαν και στο Βέλγιο με τη Μπριζ. Είναι πολύ σημαντική αυτή η στήριξη και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους”.
πηγή enwsi.gr
loading…
(sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({
id : “389700”,
domain : “n.ads1-adnow.com”
});