Με τρεις απουσίες στα Γιάννενα ο Άρης
Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (11/01, 17:15) δε συμπεριλαμβάνει τρεις ποδοσφαιριστές, με σημαντικότερη εκ των απουσιών αυτήν του Φακούντο Μπερτόγλιο.
Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας (11/01, 17:15) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου την Κυριακή (10/01).
Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα ταξιδέψει το απόγευμα της ίδιας ημέρας προς την Ήπειρο, όμως μετρά τρεις απουσίες. Ο Έργκους Κάτσε δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, και συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης. Έπειτα, δυο αναπάντεχες απουσίες είναι αυτές του Φακούντο Μπερτόγλιο, που ολοκλήρωσε με αιμάτωμα στον δικέφαλο την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο, και του Χούλιαν Κουέστα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη μέση.
Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:
Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Benalouane, Rose, Mancini, Matilla, Lucas Sasha, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.
Πηγή: sdna.gr






