INAEK

Ο δικός μας τελικός (20:30, inAEK.gr)

Πρώτο ντέρμπι της σεζόν απόψε στις 20:30. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ κοντράρεται με τον δεύτερο Ολυμπιακό...

Πρώτο ντέρμπι της σεζόν απόψε στις 20:30. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ κοντράρεται με τον δεύτερο Ολυμπιακό με φόντο…το +5. Περίπου 40.000 Ενωσίτες θα δώσουν το παρόν απόψε για να σπρώξουν προς τη νίκη την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.
Οι Κιτρινόμαυροι, κατεβαίνουν να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς έχουν σερί θετικών αποτελεσμάτων, έχουν το… μομέντουμ, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και έχουν και την καλύτερη ομάδα! Κάτι όμως που πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ πάει με απόλυτη σοβαρότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία στο αποψινό ντέρμπι, ενώ η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην χθεσινή (τελευταία) προπόνηση στα Σπάτα έδωσε το απαραίτητο… σύνθημα.



–>

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Χιμένεθ φαίνεται πως θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1, με τον Ανέστη κάτω απ’ τα δοκάρια, τον Γκάλο δεξιά και τον Μπακάκη αριστέρα και τους Βράνιες-Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ οι Σιμόες-Γιόχανσον θα αποτελέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με μπροστά τους τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σαν δεξί εξτρέμ, τον Πέτρο Μάνταλο πίσω απ’ τον προωθημένο Σέρχιο Αραούχο και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη αριστερό εξτρέμ.
Βέβαια, δεν αποκλείεται η συνύπαρξη Λιβάγια και Αραούχο. Να μεταφερθεί δηλαδή ο Μάνταλος σαν αριστερό εξτρέμ και ο Αραούχο σέντερ φορ μπροστά από τον Κροάτη.



–>

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα