INAEK

“Βόμβες” Χένες: Είχε πέντε παίκτες εναντίον του ο Αντσελότι

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου σχολίασε την απομάκρυνση του «Καρλέτο» από την τεχνική ηγεσία των...

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου σχολίασε την απομάκρυνση του «Καρλέτο» από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών και στάθηκε στην έλλειψη υποστήριξης από πλειάδα σημαντικών παικτών, οι οποίοι εν πολλοίς ήταν αυτοί που «πριόνισαν» την καρέκλα του Ιταλού.



–>

«Ο Αντσελότι είχε πέντε σημαντικούς παίκτες εναντίον του και αυτή η κατάσταση ήταν μη βιώσιμη. Είναι φανερό ότι δεν πήραμε μια τέτοια απόφαση μετά από μια μόνο ήττα. Το κλαμπ είδε μια κατάσταση να μεγαλώνει επί πολλές εβδομάδες και μήνες, κάτι που έφτασε να είναι εκτός έλεγχου.

Παρόλα αυτά, κατά τη γνώμη μου, τις προηγούμενες μέρες «έχασε» πέντε σημαντικούς παίκτες και αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ένας προπονητής δεν μπορεί να δουλέψει με πέντε από τους καλύτερους παίκτες του σαν αντιπάλους. Ο εχθρός που βρίσκεται δίπλα σου είναι πάντα πιο επικίνδυνος και για αυτό έπρεπε να δράσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός παράγοντας.

Σχετικά με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έπαψαν να… έχουν σε εκτίμηση τον προπονητή τους, οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Κομάν και Χούμελς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.



–>

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα