INAEK

Δεν ενδιαφέρεται για Ρότεν η ΑΕΚ

Φρένο στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που συνέδεαν την ΑΕΚ με τον Τόνι Ρότεν έβαλαν...

Φρένο στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που συνέδεαν την ΑΕΚ με τον Τόνι Ρότεν έβαλαν οι άνθρωποι της Ένωσης, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα «Fake news».

Λίγα 24ωρα μετά την απώλεια του BCL στο Final 8 του ΟΑΚΑ η ΑΕΚ προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της και να προχωρήσει μπροστά για τις επόμενες προκλήσεις της σεζόν. Η Ένωση έχει στον ορίζοντα την έναρξη της Basket League αλλά και του BCL της νέας σεζόν, με στόχο να βγάλει αντίδραση στις διοργανώσεις αυτές για τον χαμένο τίτλο του ΟΑΚΑ.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Τόνι Ρότεν. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνωστός από το πέρασμά του από την Ανβίλ, όταν και αντιμετώπισε την Ένωση στη φάση των ομίλων της σεζόν 2019-20. 

Παρ’ όλα αυτά στην Ένωση φρόντισαν να βάλουν άμεσα «φρένο» στα δημοσιεύματα και την φημολογία που αναπτύχθηκε. Κι αυτό γιατί ο GM της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, απάντησε, μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για «Fake news». Κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα Ρότεν για την Ένωση.

Αυτό, άλλωστε, φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε όλους τους τόνους. Άλλωστε, όπως τόνισε ο Γιώργος Χήνας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Ταϊρίς Ράις, ενώ θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε διοίκηση και τον Ηλία Παπαθεοδώρου για να τεθεί επί τάπητος το πλάνο σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η ΑΕΚ στη συνέχεια της σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα