Καρέρα: Άλλη ομάδα στο 2ο ημίχρονο
Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη δηλώσεις έκανε στον ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού ο Μάσιμο Καρέρα επισημαίνοντας πως έμεινε ικανοποιημένος μόνο με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.
Πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι: «Υπήρχε η ατυχία όταν δεχθήκαμε το γκολ. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν έμεινα ευχαριστημένος. Δεν είχαμε επιθετικότητα που ήθελα. Δεν υπήρχε συγκέντρωση, γι’ αυτό δεν ήμουν ικανοποιημένος. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε αγωνιστικότητα, ένταση, γυρνούσαμε σωστά τη μπάλα, δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Αρα γι’ αυτό το κομμάτι είμαι ικανοποιημένος».
Ενώ σε ερώτηση για την δεύτερη θέση : «Δεν νιώθω τίποτα. Μόνο το επόμενο ματς. Αυτό της Τετάρτης και ότι θα είναι διαφορετικός αγώνας»






