Βέρντε: “Η ΑΕΚ είναι ομάδα με κύρος – Δε μου πήρε καιρό να αποδεχτώ την πρότασή της”
Ο Ντανιέλε Βέρντε παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του όπου μίλησε για την ΑΕΚ και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Ακόμη αναφέρθηκε στον Φραντσέσκο Τότι και σύγκρινε την Αθήνα με τη Νάπολι.
Αναλυτικά όσα είπε στο Calcio2000:
Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: “Θα έμενα στην Ισπανία γιατί ένιωθα καλά όμως δεν υπήρχαν οι συνθήκες. Έφτασε η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία επένδυσε σε εμένα, προσφέροντας σημαντικά πράγματα στην Ρόμα και σε εμένα ένα συμβόλαιο τριών ετών. Ήταν ένα σημάδι αποφασιστικής εμπιστοσύνης. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με κύρος, με μεγάλη ιστορία που παίζει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα κάθε χρόνο. Για μένα ήταν μια ευκαιρία σημαντική και πρέπει να πω ότι δεν μου πήρε πολύ καιρό να αποδεχτώ την πρόταση της ΑΕΚ”
Για το πόσο μοιάζουν Νάπολι και Αθήνα: “Και εδώ είναι έτσι, πιθανώς γι ‘αυτό νιώθω υπέροχα”
Για τον Φραντσέσκο Τότι: “Ότανμια μέρα θα μπορέσω να πω στα παιδιά και τα εγγόνια μου ότι έπαιξε με τον Τότι θα τρέμω. Για μένα ο Φραντσέσκο ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ήταν ο πραγματικός αρχηγός, το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθεί ο καθένας”.






